E gjithë bota në kërkim të shqiptares nga Maqedonia (VIDEO)Nakshije.M është ish e dashura e të dyshuarit kryesor, në rastin Madeleine McCann dhe autoritetet gjermane kanë lëshuar një urdhër të kuq të Interpolit për arrestimin e saj.

Besohet se ajo mund të japë dëshmi vendimtare në lidhje me zhdukjen e vogëlushes, sepse ajo e kishte denoncuar në polici href="kerko.php?fraza=Christian">Christian Brückner për dhunë brutale pas ndarjes. E gjithë bota po e kërkon vogëlushen dhe një kroat nga Braunschëeigi në Gjermani, ka zbuluar se e njihte familjen e saj.

“Vajza që po e kërkon e gjithë bota, nuk është nga Kosova por një grua shqiptare nga Maqedonia e Veriut. E kam njohur atë familje sepse vëllai i vajzës që ata po e kërkojnë, punonte me shoqen time dhe unë e kam parë kur ajo kalonte para restorantit tim”, tha ai për “24sata”, përcjell Shtegu.com.

Restoranti i tij është rreth dhjetë metra larg qoshkut ku Brückner ka punuar me vite. “Vetëm sa e pash foton nëpër media, m`u kujtua se si ajo pothuajse çdo ditë qëndronte e eulur në hapësirën prapa qoshkut në të cilin punonte href="kerko.php?fraza=Christian">Christian. Edhe atëbotë, fqinjët flisnin gjithçka, e dini si janë këto punë. Për mua ishte e çuditshme dhe e dyshimtë që një e mitur të shoqërohej me një burrë aq të vjetër se vetvetja”, shton ai.

href="kerko.php?fraza=twitter">twitter-tweet">

Pictured: The teenage girlfriend Madeleine suspect href="kerko.php?fraza=Christian">Christian Brueckner ‘beat black and blue’ before they split href="href="kerko.php?fraza=https">https://t.co/LDFQORPKe1">href="kerko.php?fraza=https">https://t.co/LDFQORPKe1 href="href="kerko.php?fraza=https">https://t.co/bEk9wmC4wX">pic.href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/bEk9wmC4wX

— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/DailyMailUK/status/1270057067999567881?ref_src=twsrc%5Etfw">June 8, 2020
Shtuar më 11/06/2020, ora 19:14

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori