Vlora në alarm nga COVID-19, 49 raste të reja vetëm sot
Ditën e sotme Ministria e Shëndetësisë konfirmoi sot 49 raste të reja në Vlorë.

Bëhet me dije se katër raste janë konfirmuar pranë Sigurimeve Shoqërore Vlorë.

Të infektuar po ashtu kanë rezultuar edhe pesë mësues ne qytet, një në fshat dhe një kopshti 3, dy nxënës në dy shkolla jo publike.

Dy raste janë infermierë në qendrat shëndetësore dhe dy në Vlorë. Një rast është konfirmuar pranë gjykatës administrative Vlorë dhe 1 rast pozitiv ka rezultuar një punonjës parkimi në spital.

Një rast është evidentuar pranë tatimeve në njësisë Administrative Novoselë, 4 raste në fasoneri. Ndërkaq, rastet e tjera janë kontakte, pensionistë dhe familjarë e biznes privat.

Shtuar më 04/12/2020, ora 18:19

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori