PDIU braktis Edi Ramën
Pëlqej
PDIU ka njoftuar se nuk do të mbështesë kryeministrin Rama dhe PS-në në vendimin e saj për të zgjedhur me shumicë të thjeshtë një prokuror të përgjithshëm të përkohshëm.

"PDIU nuk do të marrë pjesë në asnjë komision apo votim ku shkelet Kushtetuta e vendit.
Prokurori i Përkohshëm i cili mund të zjidhet sipas interpretimevemaxhorancës edhe me 36 vota, nuk ka asnjë referencë në ndryshimin që kemi bërë bashkërisht në nenin themeltar të shtetit në Kushtetute"., - njofton partia.

Shtuar më 13/12/2017, ora 13:50
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori