Motra e Lulzim Berishës padit penalisht drejtorin e Kadastrës
Motra e Lulzim Berishws ka paditur Drejtorin e Agjensisw Shtetwrore tw Kadastrws Artur Çobani dhe Përgjegjësen e Sektorit të Agjensisë Shtetërore të Kadastrës, Albana Gjoni ndërsa ka vënë në dijeni të këtij vendimi edhe Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Luljeta Berisha e ka depozitur në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës dhe ka të bëjë me regjistrimin e pasurive që sipas saj janë regjisrtuar në emër të vëllait.

Ndërsa informacionet që Kadastra ka dërguar pranë Policisë së Shtetit dhe OFL-së janë të pasakta dhe të falsifikuara.
Shtuar më 21/02/2020, ora 17:32

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori