Merret vendimi: Vazhdon mbyllja nga 10 në 6, afati i papërcaktuar
Do të vazhdojë sërish ora policore nga 22:00-06:00 deri në një afat të papërcaktuar.

Ky ka qenë vendimi i Komitetit Teknik të Ekspertëve vetëm pak minuta më parë. G

jithashtu në këtë orar do të qëndrojnë mbyllur baret dhe restorantet. Ndër të tjera do vazhdojë të jetë i ndaluar grumbullimi mbi 10 persona.

Shtuar më 02/12/2020, ora 12:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori