Kryetari i KQZ del kundër kolegëve për shifrat në zgjedhje
Klement Zguri drejtoi mbledhjen e radhës të Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve dhe mes pikave që ishin në rendin e ditës, ai nuk ka pasur asjë koment, por ka nxjerrë nga "arkiva" e tij, një çështje tjetër, që ka të bëjë me shifrat dhe publikimet e tyre në media.

Zguri tha se Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka çaluar tek paanshmëria, edhe pse vetë e ka pasur të drejtën të jetë në krye të punës, punë për të cilën paguhet, por edhe është votuar.

"Jam i paqartë për shifrat në votime – tha Zguri, ndaj duhet të nisë një hetim në lidhje me publikimetmedia". Ndoshta nuk e di që media ka publikuar ato shifra që janë thënë zyrtarisht nga ky Komision përmes zëdhënëses.

Por i menjëhershëm ka qenë reagimi i Denar Bibës, që e ka cilësuar "sorrogato" këtë demokraci.
Shtuar më 04/07/2019, ora 18:52
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori