Del lista, kush janë kandidatët për kryetar të KLSH-së

Kanë dalë listat me kandidatët për postin e Kryetarit të Lartë të Shtetit.

Institucioni i Presidentit të Republikës, k njoftuar se rezulton se kanë shprehur interesin për t’u përzgjedhur si kandidat për pozicionin kushtetues të Kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit, 34 aplikantë.

“Pas kësaj faze Institucioni i Presidentit të Republikës, bën me dije se kandidati që do ti propozohet Kuvendit të Shqipërisë për tu zgjedhur në pozicionin kushtetues të Kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit, i përzgjedhur në përputhje me Kushtetutën dhe legjislacionin e brendshëm, do të publikohet brenda afateve ligjore”, sqarohet në njoftimin e Presidencës. /albeu.com/
Shtuar më 02/11/2018, ora 17:32

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori