E dënuar me 5 vite burg, arrestohet 41 vjeçare shqiptare në Itali
Policia italiane ka vënë në pranga një 41 vjeçare shqiptare pas një urdhri burgimit të lëshuar nga gjykata e apelit të Brescia-s.

Historia daton që nga viti 2017, vit në të cilin gruaja u dënua për krimin e ndalimit për qëllimin e shitjes së një sasie të madhe droge.

Pas dënimit, të lëshuar, Gjykata e Lartë e Kasacionit shpalli të papranueshme ankesën e paraqitur nga gruaja.

Pas formaliteteve, gruaja u dërgua në Burgun Teramo për shlyerjen e dënimit me 4 vjet e 6 muaj burgim.

Përveç ndalimit në burg, për të cilin gruaja nuk do të mund të përfitojë nga masa alternative me kërkesë, asaj i është ndaluar zyra publike për 5 vjet dhe do të duhet të paguajë një gjobë prej dymbëdhjetë mijë eurosh.
Shtuar më 21/01/2021, ora 17:27

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori