Dy serbe emerohen zevendesministra ne qeverine kosovare
Albeu.com
PRISHTINE - Ombudspersoni Mark Novicki bri te ditur se ka mjaft parregullsi ne ndarjen e banesave ne Kastriot.Ne raportin e tij, Ombudspersoni ka verejtur se ne mungese te mjaft ligjeve dhe rregulloreve, komisioni i emeruar nga Kuvendi Komunal i Kastriotit per te kryer proceduren e ndarjes, ka funksionuar pa u ndeshkuar dhe nuk i eshte pergjigjur asnje ligji, procedure ose organi mbikeqyres. Sipas tij, procedura e ndarjes nuk ka permbajtur mbrojtje te mjaftueshme per te parandaluar sjelljen arbitrare nga ana e Komisionit. BW
Shtuar më 01/07/2005, ora 23:08
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori