Durrësi në terr! Prej dy ditësh banorët e këtyre zonave nuk kanë energji elektrike
Problemi i mungesës së energjisë elektrike vazhdon të jetë një problem i madh dhe aktual në Shqipëri.

Në disa fshatra të Durrësit prej dy ditës banorët janë pa energji elektrike, për shkak të reshjeve të shumta të shiut këtë fundvit.

Sipas informacioneve, mësohet se fshati Vllazërimit, zona e Qerretit dhe disa zona të tjera janë në mungesë të energjisë elektrikë dy ditët e fundit.

Vetë banorët në këto zona bëjnë denoncimin se deri tani nuk është bërë asnjë përpjeke nga strukturat e OSHE-së për rregullimin e linjës.

Shtuar më 29/12/2020, ora 20:32

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori