Durrës, nis sot aplikimi i pasaportave të shpejta
Shërbimi i ri i prodhimit të përshpejtuar të pasaportës biometrike, nis sot në qytetin e Durrësit. Kompania “Aleat” nisi këtë shërbim pak ditë më parë në qytetet e Shkodrës dhe të Vlorës ndërsa në ditën në vijim ky shërbim do të nisë edhe në Elbasan.

Shërbimi i ri filloi të ofrohet për herë të parë në Tiranë më 8 Nëntor 2010 pranë njësive bashkiake 3, 4 dhe 10.

Edhe në katër qendrat e reja ku do të ofrohet shërbimi për prodhimin e përshpejtuar të pasaportave biometrike aplikimi, u mundësohet të gjithë shtetasve të Republikës së Shqipërisë, të cilët mund të zgjedhin në këtë mënyrë pikën më të afërt për përfitimin e këtij shërbimi.
Shtuar më 26/11/2010, ora 11:46
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori