Dorëhiqet kreu i AKEP, do të zëvendësohet nga gruaja e gjyqtarit
Ilir Zela, kreu i AKEP ka dhënë dorëheqjen nga detyra e tij.

Zela është emëruar në krye të AKEP para tre vitesh. Në vend të tij, pritet që të emërohet gruaja e gjyqtaritgjyqtarit Ardian Dvorani, Edlira Dovrani.

Ajo është Anëtare e Këshillit Drejtues në AKEP, ndërkohë që pritet të marrë postin e Ilir Zelës, i dorëhequr tashmë. Edlira Dvorani është eksperte e fushës ekonomike dhe financiare.

Ajo është diplomuar për ekonomi në Universitetin e Tiranës në vitin 1992.
Shtuar më 07/10/2019, ora 16:45

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori