Gjykata jep 10 vjet burg për dentisten mashtruese
Gjykata ka dënuar me 10 vite burg stomatologen Olesia Duka, e akuzuar nga prokuroria e Durrësit për veprën penale të “Mashtrimit më shuma të mëdha”.

Dentisja me anë të mashtrimit kishte arritur të bindte dhe tu merrte pratë 12 biznesmenëve.

Vlera e mashtrimit që dentistja u ka shkatuar biznesmenëve është rreth 2 milionë euro.

Vetë Duka e ka pranuar akuzën, dhe është shfaqur disa herë e përlotur në Gjykarë.

Duka, arrinte t’i mashtronte qytetarët duke i premtuar se do ua kthente paratë e marrë me një përqindje më të lartë, pasi biznesi që dispononte, një klinikë dentare, arrinte të gjeneronte sasi të mëdha parash.

Ndërsa në një rast të vetëm, Olesia Duka me anë të mashtrimit i ka marrë Idlir Hoxhës shumën prej 935 mijë e 432 euro, duke mos ja kthyer më.

Personat e mashtruar nga dentistja:
1. Gerta Lumi
2. Enver Xhengo
3. Etleva Lasku
4. Idlir Hoxha
5. Ilir Doci
6. Miranda Hitaj
7. Adem Selamaj
8. Drita Kristo
9. Viktor Hoxha
10. Lando Vito
11. Rezart Shtino
12. Edlira Shtino
13. Fjorza Mullai
14. Besnik Daci. /albeu.com/
Shtuar më 08/03/2019, ora 11:20

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori