Dëbora paralizon Dibrën, kaq familje po jetojnë në izolim
Si pasojë e reshjeve të borës të rëna gjatë dy ditëve të fundit ka pasur probleme në disa njësiQarkut Dibrës si në Lure, Kala e Dodes, Sllov, Selisht.

Bora ka arritur deri në 20 cm dhe vazhdon të bjerë.

Edhe në disa njësi të Bulqizës vazhdon të bjerë borë, konkretisht në Ostren, Trebisht, ndërsa në këto njësi ka probleme me lëvizjen e automjeteve.

Në këto zonë shoferët lëvizin me vështirësi dhe me përdorimin e zinxhirëve.

bllokuara janë edhe disa fshatra të QarkutDibrës.

Ndërsa 115 familje në Terrnov e Madhe dhe Terrnov e Vogël janë të bllokuara si pasojë e reshjeve të dendura.


Shtuar më 23/01/2019, ora 20:41

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori