Dëbora bllokon veriun e Shqipërisë, si paraqitet situata në Kukës
Veriu i Shqipërisë vazhdon të jetë i bllokuar nga reshjet e daborës të cilat nisën mbrëmjen e së hënës.

Deri në këto momente, nuk raportohet për probleme në qarkullim por po punohet për pastrimin e dëborës dhe hedhjen e kripës.

Situata

Rruga e Kombit e kalueshme normalisht.

Po punojnë 10 borëpastruese gjatë gjithë aksit rrugor.Lartësia e borës në Tunel-Kalimash 25 cm.

Kolsh-Q.Shllak e kalueshme me zinxhirë.Po punojnë 4 borëpastruese.Lartësia e borës 30 cm.

Kukës-Bushtricë e kalueshme normalisht.Punojnë 4 borëpastruese.Lartësia e borës 10 cm.

Kukës-Ura e Zapodit e kalueshme normalisht.Punojnë 1 borëpastruese e 1 fadromë.Lartësia e borës 7 cm.

Kukës-Ura e Zapodit e kalueshme normalisht.Punojnë 1 borëpastruese e 1 fadromë.Lartësia e borës 7 cm.

Kukës-Krumë-Q.Prushi-Kam e kalueshme normalisht. Po punojnë 1 borëpastruese e 1fadromë.Lartësia e borës Q.Tobli 25 cm e në Q.Prushi 20cm.

B.Curri: E kalueshme normalisht. Po punojnë 2 borëpastruese.Lartësia e borës Q.Luzhë 20 cm.

B.Curri-Valbonë: E kalueshme normalisht. Po punojnë 3 borëpastruese 1 fadromë.Lartësia e borës 25 cm në Valbonë.

Q.Morinë-B.Curri-Fierzë-Lekbibaj: E kalueshme normalisht. Po punojnë 2 borëpastruese.Lartësia e borës në Q.Morinë 10 cm. /albeu.com/


Shtuar më 20/02/2018, ora 10:09

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori