PËRGJIMI 14/ Damian Gjiknuri-biznesmenit: Kush u mor me transportin e parave? (VIDEO)

Në video përgjimin nr. 14 të BILD është ministri Damian Gjiknuri që telefonon biznesmenin Bekim Krashi dhe i kërkon llogari se kush e ka bo transportin tek komuna e këtij të fundit.

Më pas ai i bën presion duke i thënë se kjo është detyrë shteti dhe të marrë listat.

PERGJIMI NR.14
Përgjimi 14

Ministri Damian Gjiknuri i jep një detyrë biznesmenit Bekim Krashi

Damian Gjiknuri, ministër i Energjisë dhe Infrastrukturës i telefonon Bekim Krashit për transportimin e diçkaje, që dyshohet se është trasportim parash, duke e konsideruar atë si detyrë shtetërore.

Personi ngre dyshime për faktin se kush do e menaxhojë dhe më pas e konfir,mon se do e bëjë ai dhe do merret ai me mënjëherë me këtë.

Bekim Krashi: Po shef

Damian Gjiknuri: Bekim. Kush ka qenë dje tek komuna juaj që ka mbuluar atë pjesën e transportit (para). Ju edhe jeni shteti.

Bekim Krashi: Në fakt ne nuk jemi shumë shtet atje. Por unë njoh ca zona që i kam lajmëruar

Damian Gjiknuri: Po mirë, merre listën, merr ato gjënat ..

Bekim Krashi: merre listën, merr gjërat, sepse kjo është detyrë shteti


Shtuar më 17/06/2019, ora 16:42

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori