COVID 19/ Familjarët e punonjëses së Kadastrës në Durrës shtrohen në spital
Familjarët e njërës prej punonjëseve në Kkadastrën e Durrësit kanë rezultuar pozitiv me koronavirus.

Specialistja e sportelit të Kadastrës Durrës ka hyrë në periudhën e vetëkarantinimit 14 ditor, pasi dy famijarët e saj kanë rezultuar pozitiv.

Në kadastren e Durrësit ka alarm pasi nuk ka asnjë masë, ka shumë njerez dhe të gjithë specialistët po presin udhëzimet që do japi ministria.

Kontakti i kësaj specialiste është me të gjithe specialistët e tjerë në çdo moment të ditës, ndërkohë që nuk dihet ende nëse atyre u janë bërë tamponet.
Shtuar më 01/06/2020, ora 10:58

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori