CEZ vendos linja të reja për të ulur humbjen në rrjet
Kompania CEZ Shpërndarje investon në vendosjen e linjave të reja të shpërndarjes së energjisë dhe tensionit të mesëm në zonat informale. Administratori i Përgjithshëm i CEZ, Sahit Dollapi, shpjegoi se ndërhyrja në zonën e Saukut ka kushtuar rreth 50 milion lekë të reja.


Administratori Dollapi ka theksuar se investimet në rrjetin e shpërndarjes po bëhen si rezultat i rritjes së arkëtimeve dhe uljes së shpenzimeve.
Shtuar më 07/09/2013, ora 15:50
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori