"Cështja Xhuka", Kushtetuesja rrëzon kërkesën e PD-së
Gjykata Kushtetuese rrëzon kërkesën e Partisë Demokratike për pezullimin e aktivitetit të grupit të punës së Kuvendit për verifikimin e veprimtarisë në ushtrimin e funksionit të ish- kreut të ILDKP-së Zana Xhukës.

Gjykata ka vlerësuar se nuk është kompetencë e saj të marrë në shqyrtim një ceshtje të tillë dhe se është një marrëdhënie që duhet rregulluar brenda Kuvendit.


Një grup prej 30 deputetësh të PD-së i kërkuan Gjykatës Kushtetuese të shpallte antikushtetues vendimin e Komisionit të Ligjeve për ngritjen e një grupi pune për verifikimin e veprimtarisë së Zana Xhukës, ish- kryetare e ILDKP-së, pas një kërkese të bërë nga punonjës të këtij institucioni. K
Shtuar më 28/02/2014, ora 15:14

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori