Buka me ambalazh letre
Prodhuesit e bukës duhet të fillojnë të shesin bukën e ambalazhuar në letër dhe jo në plastikë. Kjo gjë është kërkuar nga drejtues të Drejtorive Rajonale të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit në një takim me prodhuesit e bukës.


Prodhuesit kërkuan mbylljen e furrave të palicencuara si edhe kontroll ndaj furrave apo dyqaneve ku shitej buka. Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së, Genc Juka deklaroi se, standardet nuk do të ndryshohen, por do të respektohen të gjitha normat teknike dhe higjieno-sanitare. Juka e quajti të papranueshme prerjen e bukës në makineri, si një proçes jo higjenik. /albeu.com/
Shtuar më 10/02/2012, ora 17:41

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori