BSH zhvillon ankandin për shitjen e 15.3 miliardë lekë bono
Banka e Shqipërisë organizon të martën e ankandin për shitjen e 11 miliardë lekëve bono thesari 12-mujore">12-mujore dhe 4.3 miliardë lekësh bono 3-mujore. Gjatë ankandit të fundit të zhvilluar nga kjo bankë interesat e bonove 12-mujore">12-mujore u rritën në 7.21 përqind.


Sipas gazetës Shqip ecuria e interesave të bonove në ankandin e ardhshëm mund të shkaktojë edhe ndonjë reagim të detyruar të qeverisë përballë bankave. Ministria e Financave ka paralajmëruar se do të nisë një fushatë ndërgjegjësimi publik për t’i bindur shqiptarët të investojnë kursimet e tyre te borxhi publik, në rast se bankat refuzojnë të investojnë. /albeu.com/

Shtuar më 27/02/2012, ora 09:51

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori