BSH tender për të forcuar sigurinë kompjuterike
Banka e Shqipërisë çel tenderin e hapur kombëtar me objekt “Upgrade i infrastrukturës së rrjetit informatik të Bankës së Shqipërisë dhe integrimi i shërbimeve ekzistuese” .

Për realizmin e këtij përditësimi të sistemit mbikqyrës, Banka ka vendosur një fond limit prej 35.799.000 lekë.Banka pranon oferta deri në 11 shtator, kohë në të cilën do të hapet edhe tenderi. /albeu.com/

Shtuar më 20/08/2014, ora 16:59
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori