Bora dhe ngricat pezullojnë mësimin në disa fshatra të Elbasanit
Si rezultat i përkeqësimit të motit dhe rifillimit të reshjeve dëborës në zonat kodrinore dhe malore të Qarkut të Elbasanit janë krijuar probleme serioze në qarkullimin e makianve në zonat e thella si dhe në zhvillimin normal të procesit mësimor.

rrethin e Elbasanit nuk zhvillohet mësim për shkak të reshjevedëborës në shkollat “Ibrahim Bozhiqi” (Qafe); Guri i Zi, Benë.

rrethin e Gramshit nuk zhvillohet mësim për shkak të reshjevedëborës në shkollën “Tahir Sadiku” (Lenie). Në rrethin e Librazhdit procesi mësimor zhvillohet normalisht pasi reshjet e shiut dhe të dëborës kane filluar para pak minutave.
Shtuar më 31/01/2019, ora 09:50

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori