Boll i vendoset fëmijëve emra telenovelash! Këta janë emrat më të bukur Ilir

Jeni në një pritje të ëmbël dhe po mendoni për emrin që do i vini fëmijës që po vjen në jetë?

Mos u modoni shumë të gjeni emra të huaj për fëmijën tuaj. Revista Class sjellë një listë me emra të vjetër ilirë të cilët janë fantastikë. Po po, janë emra fantastikë, shumicën e të cilëve nuk i keni dëgjuar ndonjë herë.
Si ju duken emrat Siloria, Jolka, Andata, Daorsa për vajza?

Po emrat Etrit, Jorik, Kail, Tedian për djem?

Shikoni bashkangjitur këtij lajmi një listë me plot 157 emra ilirë për vajza e djem.
Shtuar më 07/04/2018, ora 14:41

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori