Berat, diskutime mbi mbrojtjen e Monumenteve të Kulturës
Përshpejtimi i proçesit të regjistrimitMonumenteve të Kulturës në Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, investimet për restaurimin i çative të banesave muze si dhe organizimi i plan biznesve, kanë qenë disa nga pikat e diskutimeve të një takimi që Shoqata e Mbrojtjes së Monumenteve të Kulturës po zhvillon në qytetin e Beratit.

Nëpërmjet projektit Revato, një financim i Bashkimit Europian kjo shoqatë synon “rrjetëzimin në qytetet historike të Gjirokastrës dhe Beratit si pjesë e UNESKO-s dhe zgjedhjen e mospajtimeve penguese”. /albeu.com/
Shtuar më 29/06/2012, ora 18:02
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori