BE, 63 milionë euro për implementimin e reformave në Kosovë
Komisioni Evropian do të japë 63 milionë euro për Kosovën si mbështetje për implementimin e reformave të dala nga agjenda Evropiane. Mjete e ndara duhet të shfrytëzohen për reforma në sistemin gjyqësor dhe administratën publike si dhe ndihmën për riatdhesimin dhe reintegrimin e refugjatëve si dhe përmirësimin e shërbimeve korrektuese.“Kjo jo vetëm se i ndihmon Kosovës që të përafrohet me Bashkimin Evropian, por gjithashtu mëton që të sjellë ndryshime të vërteta në shoqërinë Kosovare e cila i sjell të mira qytetarëve të vendit”, ka thënë Fule në prononcimin e tij. /albeu.com/
Shtuar më 09/11/2012, ora 15:16

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori