Banorët e Laknasit në protestë për rrugën
Banorët e fshatit Laknas protestuan këtë të enjte për rrugën që po ndërtohet pasi ata pretendojnë se kompania që po kryen punimet në rrugën e fshatit ka devijuar nga projekti pasi në të janë parashikuar edhe dy trotuare majtas dhe djathtas.


"Rruga po ndërtohet pa trotuare. Mungesa e trotuareve rrezikon jetën e fëmijëve tanë sepse ata shkojnë çdo ditë në shkollë dhe do ecin në rrugë mes makinave."- deklaruan banorët.
Shtuar më 24/10/2013, ora 18:16

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori