Austri-Shqipëri, marrëveshje për paketat e pensionimit
Presidenti i “Business Albania”, Luan Bregasi dhe Presidenti i Unionit të Pensionistëve të Austrisë, Blecha, firmosin një Memorandum Mirëkuptimi për të shtruar bazat për një bashkëpunim të mëtejshëm mes sektorit të hotelerisë në Shqipëri dhe unionit të pensionistëve të Austrisë, i cili ka në anëtarësi 400 mijë persona.

“Për të pasur punësim të qëndrueshëm edhe pas verës, duhet të zgjasim sezonin turistik. Turizmi i moshës tretë pas sezonit veror e bën më të qëndrueshëm punësimin në hoteleri, punë sociale dhe infermieri”, u shpreh ministri Veliaj pas nënshkrimit të marrëveshjes mes “Business Albania” dhe Unionit të Pensionistëve Austriakë për paketat e pensionimit në Shqipëri. /albeu.com/
Shtuar më 13/09/2014, ora 13:01
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori