Ardian Ramadani pranë lexuesit me librin e pestë
Këto ditë, këndit të librave iu shtua edhe një libër i ri, një libër i veçantë për nga lloji dhe për nga rëndësia, "Libër mes librash" (Përmbledhje vështrimesh dhe recensionesh)

Me rastin e këtij botimi, autori shprehet: “Duke qenë i vetëdijshëm se fjala e shkruar mbetet, duke marr përgjegjësinë për çdo shkronjë të vënë në këtë libër, dua të ndaj një thënie të shkrimtarit francez Gustave Flaubert me lexuesit e këtij libri: “Mos lexoni siç bëjnë fëmijët, për t’u zbavitur apo siç bëjnë ambiciozët për të mësuar. Jo, lexoni që të jetoni”.

Ky libër është libër i pestë me radhë i autorit i cili është përkthyes dhe publicist.

Titulli: Libër mes librash (Përmbledhje vështrimesh dhe recensionesh)

Recensentë: Zeqirija Ibrahimi dhe Milazim Krasniqi

Redaktor: Iljasa Salihu

Redaktor gjuhësor: Arsim Jonuzi

Korrektura: Flutura Kota

Ballina: Milaim Mustafa

Botues: Shoqatën për Arsim dhe Kulturë “Lexo”, me qendër në Kumanovë /albeu.com/

Shtuar më 22/07/2016, ora 12:13

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori