APEL/ Ky baba ka nevojë për ndihmë urgjente nga ne (FOTO LAJM)

Në faqen në Facebbok “Kërkesë për ndihmë”, një qytetare kërkon ndihmë ekonomike për të përballur trajtimin e të atit, i cili vuan nga një sëmundje e rëndë.

Në pamundësi për të marrë trajtim e duhur shëndetësor në spitalet shqiptare, Alda kërkon mbështetje për të shpëtuar jetën e të atit, kostot totale të trajtimit të të cilit parashikohet të shkojnë deri në 250 mijë euro.

Ajo shkruan në kërkesën e saj se: “Para dy javesh, babai eshte paraqitur ne urgjencen e QSUT-se ne Tirane, ku iu nenshtruar nderhyrjes kirurgjikale. Gjendja u komplikua dhe doktoret ne Shqiperi konstatuan qe nuk mund te vazhdonin me trajtimin e tij ne Shqiperi.

Morem vendimin ta transferonim jashte shtetit ne menyre private, ku u pranua per trajtim vetem ne nje spital privat ne Turqi. Duke qene se eshte nje semundje me shume komplikacione dhe kerkon nje kohe te gjate trajtimi, kostot i tejkalojne mundesite tona ekonomike.

Jeta e babit vazhdon te jete ne rrezik. Kemi kontaktuar Ministrine e Shendetesise ne Shqiperi, por pa rezultat. Keshtu qe ju drejtohemi juve per nje ndihme sado te vogel per trajtimin ne vazhdimësi”.

https://ëëë.gofundme.com/mqnd48-emergency-medical-help

Për këdo që ka dëshirë të kontribuojë, janë në dispozicion llogaritë bankare:

(Euro) – SWIFT/BIC: ABNANL2A Nr Llogarie: NL97 ABNA 04416339 94

(Albanian Lek): SWIFT/BIC: NCBAALTXXXX

Nr Llogarie: AL2620521123322928SAVAIDALLD

Banka: BKT Adelina Daka


Postimi i plotë

KERKESE PER NDIHME – URGJENTE

Ju kontaktoj per te kerkuar ndihme per trajtimin e babai tim, Koli Daka, i cili vuan nga pankreatiti nekrotiko-hemoragjik.

Para dy javesh babai eshte paraqitur ne urgjencen e QSUT-se ne Tirane, ku iu nenshtruar nderhyrjes kirurgjikale. Gjendja u komplikua dhe doktoret ne Shqiperi konstatuan qe nuk mund te vazhdonin me trajtimin e tij ne Shqiperi. Morem vendimin ta transferonim jashte shtetit ne menyre private, ku u pranua per trajtim vetem ne nje spital privat ne Turqi. Duke qene se eshte nje semundje me shume komplikacione dhe kerkon nje kohe te gjate trajtimi, kostot i tejkalojne mundesite tona ekonomike. Jeta e babit vazhdon te jete ne rrezik. Kemi kontaktuar Ministria e Shendetesise ne Shqiperi, por pa rezultat. Keshtu qe ju drejtohemi juve per nje ndihme sado te vogel per trajtimin ne vazhdimesi.

Kushdo qe deshiron te dhuroj dicka me poshte llogaria bankare:

(Euro) – SWIFT/BIC: ABNANL2A Nr Llogarie: NL97 ABNA 04416339 94

(Albanian Lek): SWIFT/BIC: NCBAALTXXXX
Nr Llogarie: AL2620521123322928SAVAIDALLD
Banka: BKT Adelina Daka

(CAD/USD): SWIFT/BIC: ROYCCAT2 Nr. Llogarise 06498-003-500-428-8

Per valute tjeter ju lutemi te na kontaktoni.

Faleminderit.

Ju lutemi shperndajeni kete postim.

REQUEST FOR HELP – EMERGENCY
I am ëriting to you to ask for help for treatment of my father, Koli DakaAlbanian citizen, ëho is suffering from pancreatitis necrosis ëhich, because of its complication, is threating his life.
Tëo ëeeks ago my father undertook an emergency surgery in Albania and, because his health situation became so complicated, the doctors gave up to continue treatment of him. We, via private means, took the decision to transfer him abroad, ëho ëas accepted only by a private hospital in Turkey. As the disease is very complicated and it requires a long period of treatment at the hospital, ëe can not afford all the costs. There is no health insurance that covers these costs and Albanian government is not responding to our request for help. Therefore, ëe are kindly asking you to donate something ëhich, ëhatever amount, ëill help in treatment of my father.

Please find beloë the bank details:

(Euro) – SWIFT/BIC: ABNANL2A
IBAN: NL97 ABNA 04416339 94
Account Holder: Alda Daka
(ëithin NL tikkie : https://tikkie.me/pay/158vmfuv4qoekevqcg7h )

Or via gofundme:
https://ëëë.gofundme.com/mqnd48-emergency-medical-help&rcid…

(Albanian Lek): SWIFT/BIC: NCBAALTXXXX
IBAN: AL2620521123322928SAVAIDALLD
BKT bank / Account Holder: Adelina Daka

For other currency please contact us.

We ëould like to thank you all in advance!
Please share this further.
Shtuar më 29/03/2019, ora 13:36

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori