Analiza 8-mujore, Burgaj: 7 vrasje më pak
Pas konstatimit të disa shkeljeve nga ana e punonjësve të turnit të tretë në disa komisariate të vendit, drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Hysni Burgaj ka qenë i ashpër dhe shumë kërkues për rritjen e kërkesës së llogarisë për vartësit.

Gjatë një mbledhje me 12 drejtuesit e policiveqarqeve në vend është bërë sot një evidencë e plotë e situatës në vend ku konstatuan 7 vrasje më pak, 700 vepra penale më pak në fushën e banesave dhe automjeteve

Shtuar më 03/09/2013, ora 15:47
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori