Çeku: Ahtisari paraqet propozimin për Kosovën më 26 janar
Albeu.com
Çeku tha për "Zërin e Amerikës", se Ahtisari do të vijë dy ose tre ditë pas kësaj, në Prishtinë për ta shpalosë dokumentin e propozuar dhe për t`i marrë propozimet dhe komentet e Prishtinës. Kryeministri Agim Çeku tha se propozimi i kryenegociatorit Ahtisari, do t’i paraqitet Grupit të Kontaktit më 26 janar të vitit të ardhshëm. Çeku tha për "Zërin e Amerikës", se Ahtisari do të vijë dy ose tre ditë pas kësaj, në Prishtinë për ta shpalosë dokumentin e propozuar dhe për t`i marrë propozimet dhe komentet e Prishtinës.
Më pas, Ahtisari, do t’ia paraqesë Grupit të Kontaktit propozimin përfundimtar. Kjo pritet të bëhet deri në fund të shkurtit të vitit 2007. Propozimi së bashku me sugjerimet do t`i dorëzohen Këshillit të Sigurimit, i cili do të duhet të negociojë për një rezolutë të re për Kosovën. start
Shtuar më 29/12/2006, ora 19:29
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori