Amnistia, 350 të burgosur në prag të lirisë
Pëlqej
Deputetet demokratë dhe ata socialistë i kërkuan sot
Ministrit të Drejtësisë Nasip Naço nje analizë te hollesishme per individet qe perfitojne amnisti, ne menyre qe te mos cenohet siguria juridike.

Duke folur në Komisoionin e Ligjeve, ministri Naco u shpreh se nga aministia do te perifitojne personat e dënuar me burgim deri në 2 vjet, personat e dënuar me kusht, me gjobë apo personat për të cilët gjykata ka caktuar një nga llojet e alternativave të dënimit me burgim.

Gjithashtu do te perfitojne të dënuarat femra mbi moshën 55 vjeç, si dhe te denuarit meshkuj mbi moshën 60 vjeç, me përjashtim të personave të dënuar për veprat penale, krime kundër njerëzimit apo krime kundër jetës.
Shtuar më 04/03/2014, ora 18:11
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori