AMA i kërkon AKU-së informacione për “Shot for slim”
Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA) ka vizionuar transmetimin e reklamës “Shot for slim” si një produkt dobësues, në disa subjekte televizive, dhe i kërkon informacion zyrtarisht Autoritetit Kombëtar të Ushqimit informacion për këtë produkt.

AMA në zbatim të ligjit 97/2013 “Për mediat audiovizive në Republikën e Shqipërisë” ka konstatuar se disa operatorë audiovizivë transmetojnë vazhdimisht reklamën “Shot for slim” si një produkt i suksesshmëm për dobësim të shpejtë dhe të shëndetshëm.

Njëkohësisht në datën 25.02.2014 në orën 20:02 në televizionin “Channel One” është transmetuar emisioni “Alarm”, i cili ka trajtuar ankesat e ndryshme të publikut lidhur me përdorimin e produktit “Shot for slim”, si një produkt që shkakton efekte anësore të dëmshme.
Shtuar më 28/02/2014, ora 16:52

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori