Aljona Mansaku, prefektja e re e Qarkut të Tiranës
Pas largimit të ish-prefektit Keltis Kruja i cili tëshmë është deputet i Kuvendit Aljona Mansaku është emëruar prefekte e Qarkut të Tiranës.

Vendimi për emërimin e Mansakut është marrë në datën 29 gusht dhe ka hyrë në fuqi menjëherë, ndërkohë që ditën e djeshme është publikuar edhe në Fletoren Zyrtare.

"Në mbështetje të nenit 114 të Kushtetutës dhe të nenit 4 të ligjit nr. 8927, datë 25.7.2002 'Për prefektin', me propozimin e ministrit të Brendshëm, Këshilli i Ministrave vendosi: Znj. Aljona Mansaku emërohet prefekte e qarkut Tiranë", thuhet ndër të tjera në vendimin e Këshillit të Ministrave.

Më herët Mansaku ka mbajtur postin e sekretares së përgjithshme në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, ndërkohë që ka dhënë dorëheqjen dy muaj përpara zgjedhjeve parlamentare të 23 qershorit. /albeu.com/
Shtuar më 12/09/2013, ora 10:32
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori