Ahmetaj, takim me përfaqësues të biznesit të makinave
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Tregtise dhe Sipermarrjes Arben Ahmetaj zhvilloi sot një takim me perfaqesues te biznesit të makinave ne vend. Ai ka premtuar mbeshtetje te plote te qeverise ndaj sipermarrjes dhe biznesit, duke theksuar se me mbledhjen e Këshillit Ekonomik Kombëtar biznesi do te kete me shume mundesi per te thene fjalen e tij, idete dhe propozimet per fushat konkrete.

Ahmetaj kërkoi nga shoqata e biznesit të makinave të hartojë një letër zyrtare me kërkesat dhe sugjerimet të cilat do të merren parasysh nga qeveria.
Shtuar më 25/10/2013, ora 13:26

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori