Ademi: Të gjitha provat para 30 Qershorit ia dorëzova vëzhguesve të OSBE/ODIHR
Kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi ka njoftuar se ka patur një takim prej dy orësh me vëzhguesit e OSBE/ODIHR që monitoruan “votimet” në Shkodër me 30 qershor.

Ademi shprehet se ka informuar znj. Duffkova dhe z. Keilbach duke i vënë në dispozicion fakte të asaj ccka ka ndodhur në Shkodër para 30 qershorit.

"Bashkëbiseduesit kanë qenë mjaft të interesuar për të mbledhur çdo gjë të faktuar dhe të mbështetur në dokumentacionin që iu vu në dispozicion"


Reagimi i plotë:

Takim me vëzhguesit afatgjatë të OSBE/ODIHR që monitoruan “votimet” në Shkodër me 30 qershor. Informova zj. Katerina Duffkova dhe z. Christian Keilbach, duke i vënë në dispozicion fakte të shumta, materiale video dhe foto, dokumente shkresore që krijojnë një panoramë mjaft të qartë të asaj çfarë ka ndodhur para, gjatë dhe pas 30 qershoritShkodër.

Bashkëbiseduesit kanë qenë mjaft të interesuar për të mbledhur çdo gjë të faktuar dhe të mbështetur në dokumentacionin që iu vu në dispozicion.
Takimi me vëzhguesit afatgjatë të OSBE/ODIHR në Shkodër ka zgjatur më shumë se dy orë dhe në fund.

I falënderova për punën e kryer dhe realizimin e raportit paraprak të OSBE/ODIHR, i bërë publik nga ambasadorja Glover dhe raportin përfundimtar për “30 qershorin”, që do të krijojë një panoramë të qartë dhe të vertetë të të gjithë procesit.

Shtuar më 03/07/2019, ora 13:56
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori