A po punon qeveria për veten e vet?
Lidhur me diskutimet në Asamblenë Kombëtare të Partisë Socialiste po dalin në sipërfaqe, disa të dhëna, të cilat po të jenë të vërteta, dëshmojnë se qveria po punon për vete dhe jo për njerëzit.

Portali NewsBoomb ka raportuar, pa cituar burim, se në këtë asamble është vendosur lidhur me kuotat e reja që duhet të paguajnë anëtarët e PS-së.

Kështu, personat që janë anëtarë në PS dhe punojnë në shtet duhet të paguajnë në parti 3 % të pagës.

Barra më e rëndë” nga ky “urdhër” iu bie deputetëve dhe biznesmenëve, që duhet të paguajnë nga 6 mijë lekë.

Nëse një informacion i tillë është i vërtetë, atëherë sistemi partiak ka triumfuar mbi atë qytetar dhe se qeveria më shumë po punon për veten e vet se për të varfërit. /Dionis Xhafa - Albeu.com/
Shtuar më 18/07/2015, ora 21:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori