A do të vijojnë diskutimet në Këshillin Politik? PD zbulon se kur do të mbajë një qendrim zyrtar
Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi, thekson se nenet e marrëveshjes politike të 5 qershorit për koalicionet parazgjedhore janë të paprekshme, por se nesër do jepet qëndrimi i PD si për këshillin Politik ashtu edhe për hapjen e listave.

Këto janë nenet e miratuara të Marrëveshjes së 5 Qershorit, që rregullojnë formulën e koalicioneve parazgjedhore me listë të veçantë të partive dhe formulën e ndarjes së mandateve. Këto nuk rihapen dhe janë të paprekshme!”, thotë ai.

Sekretari i Përgjithshëm i PD Gazment Bardhi në Twiter PD: Nenet e 5 Qershorit për koalicionet parazgjedhorepaprekshme. Nesër qendrimi i opozitës për Këshillin Politik dhe hapjen 100% të listave

Këto janë nenet e miratuara të Marrëveshjes së 5 Qershorit, që rregullojnë formulën e koalicioneve parazgjedhore me listë të veçantë të partive dhe formulën e ndarjes së mandateve. Këto nuk rihapen dhe janë të paprekshme!

Nesër qëndrimi zyrtar i PD dhe Opozitës së Bashkuar për vijimin e punës në Këshillin Politik për hapjen 100 % të listave të kandidatëve.
Shtuar më 30/07/2020, ora 21:04

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori