9 gjyqtarë kalojnë kontrollin e parë në garën për KLGJ, lista në Kuvend
Gjykata e Lartë ka shpallur zyrtarisht emrat e 9 gjyqtarëve të cilët aplikojnë për t'u bërë anëtarë të Këshillit të Lartë Gjyqësor.

Nëntë garuesit kanë kaluar kontrollin e parë dhe emrat e tyre tashmë i janë kaluar parlamentit.

Aty gjyqtarët do t'i nënshtrohen kontrollit të pasurisë dhe figurës me anë të “Vettingut”.


Kandidatët gjyqtarë për KLGJ-në:

Nga Gjykata e Lartë:
1. Artan Zeneli – Gjykata e Lartë
2. Medi Bici – Gjykata e Lartë

Nga Gjykatat e Apeleve:
1. Ilir Toska – Gjykata e Apelit Tiranë
2. Nertina Kosova – Gjykata e Apelit për Krime të Rënda
3. Besim Trezhnjeva – Gjykata e Apelit Durrës

Nga Gjykatat e Rretheve Gjyqësore:
1. Alma Brati - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
2. Artan Laze - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
3. Astrit Faqolli - Gjykata e Rrethit Tirane
4. Bledar Abdullai - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
5. Brunilda Kadi - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
6. Brunilda Kasmi - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
7. Dritan Hallunaj – Gjykata e Shkallës së Parë për Krime të Rënda
8. Manjola Xhaxho – Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
9. Marçela Shehu - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kurbin/albeu.com/
Shtuar më 25/01/2017, ora 17:12

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori