8 viktimat e masakrës në Selenicë nuk llogariten, vjen sqarimi që jep Ministria e Brendshme
Ministri a Brendshme ka publikuar një grafik krahasues për vrasjet e ndodhura në qytetin e Vlorës për përiudhën Janar-Shtator 2018.

Por në këtë grafik vihen re disa paqartësi, pasi sipas këtij grafiku në qarkun e Vlorës janë vrarë 6 persona, ndërsa për hirë të së vërtetës vetëm në masakrën e Selenicës më 10 gusht u vranë 8 persona, ku Ritvan Zykaj ekzekutoi kushërinjtë e tij.

Këto statistika kanë bërë që shumë komentues të kundërshtojnë ku njëri prej tyre shkruante duke i kujtuar ministrisë viktimat e Selenicës.

Pas kësaj ministria e Brenshme i është përgjigjur duke shkruar se maskara llogaritet si një e vetme.

“Përshëndetje, një sqarim të shkurtër: Statistikat krahasuese përfshijnë vepren penale ‘vrajse me dashje’ dhe jo numrin e viktimave në ngjarje. Ju faleminderit!”- shkruan ministria. /albeu.com/

8 viktimat e masakrës në Selenicë nuk llogariten, ja sqarimi që jep Ministria e Brendshme

Shtuar më 13/10/2018, ora 15:18

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori