25 mijë euro për një vizë drejt Anglisë e Kanadasë, gjykata lë në burg 39 persona
Pëlqej
Grupi kriminal me 39 anëtarë në disa qytete, të cilët falsifikonin dokumente të paligjshme për në SHBA, Kanada dhe Angli u godit vetëm pak kohë më parë.

Gjykata ka lënë në burg të 39 të arrestuarit e dy ditëve më parë.

Përmes falsifikimit, rrjeti i trafikantëve ndërkombëtarë që në përbërje ka shtetas shqiptarë dhe të huaj, ka trafikuar mbi një mijë shtetas.

Të arrestuar:
1.Ardian CORRI, 47 vjeç, lindur në Krujë dhe banues në Tiranë.

2.Luan QYRKU, 60 vjeç, banues në Tiranë.

3.Eno MUÇOLLARI, 57 vjeç, banues në Tiranë.

4.Ardian GURAKUQI, 58 vjeç, lindur në Elbasan e banues në Tiranë.

5.Zaim HYSENBELLIU, 57 vjeç, lindur në Skrapar e banues në Tiranë.

6.Arben KAJAÇI, 49 vjeç, lindur e banues në Tiranë.

7.Genci OSMANAJ, 49 vjeç, lindur e banues në Tiranë.

8.Oltjan SERANI, 33 vjeç, lindur në Përmet e banues në Tiranë.

9.Tanush PRENGA, 48 vjeç, lindur në Krujë dhe banues në Laç.

10.Liri MUÇOLLARI, 55 vjeçe, lindur në Çorovodë e banuese në Tiranë.

11.Fuat ZAIMI, 51 vjeç, lindur në Skrapar dhe banues në Tiranë.

12.Nikolin PRISKA, 49 vjeç, banues në Tiranë.
13.Ylber RAMA, 44 vjeç, lindur në Dibër e banues në Tiranë.

14.Haki TARJA, 50 vjeç banues në Tiranë.

15.Bedri BENDAJ, 55 vjeç, lindur në Berat, e banues Tiranë.

16.Erenik AVDYLI, 30 vjeç banues në Tiranë.

17.Nik BUSHI, 65 vjeç, lindur e banues në Shkodër

18.Kolë VUSHAJ, 49 vjeç, banues në Malësi të Madhe.

19.Besnik VUÇAJ, 49 vjeç, lindurShkodër, por rezident në Irlandë.

20.Alfred KALAJ, 32 vjeç, banues në Malësinë e Madhe.

21.Mhill ZEFI, 42 vjeç, banues në Shkodër.

22.Nosh VOLAJ, 45 vjeç, banues në Malësi e Madhe.

23.Prel GJELAJ, 54 vjeç, banues në Malësi e Madhe.

24.Sokol DULI, 49 vjeç, banues në Lezhë.

25.Euglen DUSHKU, 32 vjeç, banues në Lezhë.

26.Leonora DUSHKU, 33 vjeçe, banuese në Lezhë.

27.Roza FRROKU, 40 vjeçe, lindur në Fier e banuese në Lezhë.

28.Blerim BRAHIMI, 36 vjeç, banues në Lezhë.

29.Luigj SHTINJA, 52 vjeç, banues në Kurbin.

30.Esat CAKONI, 52 vjeç, banues në Kurbin.

31.Fatos MUJA, 48 vjeç, banues në Kukës

32.Kreshnik MUJA, 35 vjeç, banues në Kukës.

33.Artur KARAJ, 43 vjeç, banues në Krujë.

34.Kristian Zallinaj, 21 vjeç, banues në Shkodër.

35.Mensur Selami, 53 vjeç, lindur e banues në Dubrovë – Peshkopi.
36. Çelnik MAKSUTI, 53 vjeç, lindur e banues në Pogradec me detyrë kontrollor në P.K.K.Qafë Thanë.

37.Ilir ISMAILI, 32 vjeç, lindur e banues në Pogradëc, me detyrë kontrollor në P.K.K.Qafë Thanë.
38.Erjon MAXHARI, 28 vjeç, lindur e banues në Pogradec, me detyrë kontrollor në P.K.K.Qafë Thanë.
39. Gjokë UJKAJ, 46 vjeç, lindur e banues në Shkodër, me detyrë kontrollor në P.K.K. Hani i Hotit Shkodër. /albeu.com/
Shtuar më 19/03/2018, ora 21:01
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori