Sekretet e një mami princeshë si Kate, veprimet për të edukuar 3 fëmijët e saj (FOTO LAJM)

-Ajo i prek lehtësisht në kokë: Nëse shikoni nëpër fotografi të Kate me fëmijët e saj, mund të gjeni foto të saj duke prekur kokën, si në fotot . Kjo është një nga mënyrat se si ajo i qetëson dhe i bën të sillen mirë. “ prekja e kokës” është një lidhje e bukur ", tha Dr. Rebecca Chicot, një eksperte për zhvillimin e fëmijëve dhe prindërve, në intervistën e saj për The Sun.
Kate Middleton është nënë e 3 fëmijëve: George, Charlotte dhe Louis.

Dukesha dhe bashkëshorti i saj, William, shpesh marrin fëmijët">fëmijët e tyre me vete kur kanë vente publike dhe nuk është për t'u habitur që herë pas here fëmijët">fëmijët mund të lodhen ose të mërziten dhe të fillojnë të qajnë.

Pra, çfarë është ajo që bën Kate për të qetësuar këta fëmijë mbretërorë?Të qetësosh një fëmijë i cili është duke qarë dhe i dëshpëruar nuk është kurrë e lehtë dhe duhet të jetë edhe më e vështirë kur je një nënë në qendër të vëmëndjes ashtu si Kate Middleton.

Duket se dukesha ka bërë kurioz të gjithë publikun me sjelljet e saj dhe sekretet për tu sjellë me fëmijët">fëmijët.

-Ajo i prek lehtësisht në kokë: Nëse shikoni nëpër fotografi të Kate me fëmijët">fëmijët e saj, mund të gjeni foto të saj duke prekur kokën, si në fotot . Kjo është një nga mënyrat se si ajo i qetëson dhe i bën të sillen mirë. “ prekja e kokës” është një lidhje e bukur ", tha Dr. Rebecca Chicot, një eksperte për zhvillimin e fëmijëve dhe prindërve, në intervistën e saj për The Sun.

-Ajo ulet për të folur me fëmijët">fëmijët: Kurdoherë që dëshironi të ndërveproni me fëmijën tuaj, duke përfshirë edhe rastet kur dëshironi t’i qetësoni, është një ide e mirë të uleni në nivelin e syve të tyre. Sipas ekspertëve, kjo mund ta bëjë ndërveprimin tuaj më produktiv.


Shtuar më 05/11/2020, ora 18:42

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori