Së shpejti Rambo 5
Sylvester Stallone, është duke shkruar skenarin për vazhdimin e pestë të filmit Rambo.Në vitin 2008, Stallone luajti në vazhdimin e katërt të “Rambo”, mirëpo tash i ka thënë MTV-së se është duke e përgatitur edhe pjesën e fundit të filmit.

Stallone ka deklaruar: “Për Rambon mund të tregohen edhe shumë gjëra. Ai më në fund do ta kuptojë se cili është fati i tij i vërtetë”.

“Ai nuk do të bëhet fermer, por do të shkojë në mënyrë heroike dhe me nam. Kjo është ajo që ai është", ka thënë ai.
Shtuar më 01/05/2012, ora 10:57

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori