Sa trekëndësha ka në këtë fotografi?
Fotografia më lart ku duket një vizatim i thjeshtë është bërë hit kudo në botë.

Vizatimi i thjeshtë, që u krijua nga Kumar Ankit në quora.com u shpërnda me qindra mijëra herë në Facebook dhe dhe i pyeti përdoruesit që të kalkulojnë se sa trekëndësha ndodhen në të.

A mund ta gjeni përgjigjen e saktë? Përdoruesit po komentojnë në seksionin e komenteve për të ndarë mendimet e tyre – dhe janë të ndryshme.

Përgjigja e saktë është në fakt 25. Janë 24 trekëndësha në trekëndëshin kryesor, dhe një në nënshkrimin e krijuesit. Nëse po e keni vështirë ta kuptoni pse janë 25, shihni llogaritjen. /albeu.com/
Shtuar më 24/07/2017, ora 15:46

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori