Sa e ka rrogën Ermal Mamaqi?
Sa paguhen moderatorët shqiptarë? Që të gjithë e kemi këtë pyetje dhe interesohemi ta dinë.

I ftuar sot tek "E diell", Ermali u përgjigj kështu kur u pyet për rrogën e tij:

“Unë kam disa rroga. Këto ndahen në të ardhura pasive si përshembull dhënia me qira e një apartamenti, që do të thotë se t’i nuk punon për to, dhe të ardhura aktive që ti punon dhe merr një rrogë në fund të muajit.

Në momentin kur të ardhurat pasive janë më të mëdha se shpenzimet e tua, atëherë ti mund të pushosh nga puna bosin tënd”, u shpreh Ermali shkruan tch.

“Kjo është pyetje tipike shqiptarësh. Ku po shkon dhe sa e ke rrogën janë karakteristikë e kombit tonë aq sa edhe të huajt çuditen me ne për këtë pjesë”, tha moderatori.
Shtuar më 31/03/2019, ora 17:17

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori