Përçahen çiftet në “Big Brother”, sharje e ofendime pas krahëve
Fiorentina-Olsi, marrëdhënia në krizë serioze

E nisën lojën në shtëpinë e Big Brother si një çift mjaft i lidhur me njëri-tjetrin, por me kalimin e ditëve shfaqën probleme në marrëdhënien e tyre.

Shpesh Fiorentina bëhej xheloze për Olsin, por edhe mos përputhje mendimesh ka pasur mes çiftit. Ditën e sotme, duket se gjërat shkuan edhe më tej, aq sa Olsi u detyrua të nisi cigare.

Fiorentina dhe Sidrita patën një mosmarrëveshje dhe kjo gjë e ka mërzitur Olsin, i cili tentoi ta sqaroi këtë edhe me Ervinin me të cilin ka një marrëdhënie të mirë.

Në mbrëmje, Fiorentina u shpreh te Katerina mbi mosmarrëveshjet e saj me Olsin. E kuptoj kur po prekem. Olsi nuk shprehet, nuk tregon fare. S’kam nevojë për asnjë, ka plot njerëz. S’kam vuajtur ndonjëherë për kështu gjërash, nga ana e meshkujve. Mjafton një llaf të thosha edhe e kam pas te këmbët. Kjo është lojë, a kupton sa mund të mbajë unë? Edhe unë reagova mjaftueshëm mirë. Të bëj ç’të dojë, nuk mbaj njerëz me zor unë. Për një muaj e kam ulur hundën, gjë të cilën nuk e bëj ndonjëherë. Kur nuk e kam mirë me ty, çfarë të bëj të rri? Marr valixhet dhe iki”, i shprehet Fiorentina Katerinës mbi marrëdhënien e saj me Olsin.

Damiano për Musën: Kam për ta “veshur” me presh

Musa e riktheu pas Damianon, duke i përmendur situatën para se ata të futeshin në shtëpinë e çifteve, duke e ngacmuar atë se si ai dhe Armela ishin bërë çift.

Pas debatit, Armela i shpjegon Katerinës se si ajo dhe Damiano ishin bërë çift, duke i thënë se ajo ka dashur që në fillim të bëhej çift me Damianon.

Edhe Kei u interesua për të mësuar më shumë te Armela se si ajo dhe Damiano ishin bërë çift. Ndërkohë, Damiano thërret Sidritën dhe i kërkon asaj për të sqaruar situatën që në javën e parë në shtëpinë e beqarëve. Ai thotë se Armela i kishte shprehur dëshirën që në fillim për të vazhduar me të.

Damiano duket i acaruar dhe thotë se është nivel i degraduar fare. “Nuk mund të më japësh leksione kur je zero. Kur unë në një diskutim të nxora një ofendimi, më nxore tre. Doja t’i thosha që unë kam hyrë dy herë me meritë. Javën që vjen do porosis një kile presh. Kam për ta veshur me presh edhe kam për ta lën si statujë aty”, thotë Damiano për Musën.

Armela ankohet te Kei: Damianon ma ngecën

Kei ka vënë re se mes Damianos dhe Armelës gjerat nuk janë edhe aq mirë dhe e ngacmon këtë të fundit për të vënë re reagimin e saj.

“Kemi ardhur me zor, jo me personin që duam. Si ma ngecën mo këtë Damianon. O Zot i madh”, shprehet Armela. E ndërsa Kei e pyet nëse ia ngecën, ajo thotë po.
Shtuar më 21/04/2017, ora 13:02
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori