Olsi ngacmon Armelën në sy të Fiorentinës
Olsi bën vrap në oborr, ku del edhe Armela dhe Fiorentina që nxjerrin rrobat për të tharë.

Rastësisht Armela dhe Fiorentina janë veshur që të dyja me të zeza dhe Olsi i ngacmon ato.

“Çfarë ka bërë vaki që jeni vesh të gjitha me të zeza?”, thotë ai.

Përgjigjen e merr nga Armela.

“Kush është vesh tjetër me të zeza përveç meje dhe Fiorit?”, i thotë ajo.

Olsi vazhdon me ngacmimet.

“Do ndillni ters”, thotë ai.

“Mos rri afer ti”, ja kthen Armela.
Shtuar më 28/04/2017, ora 16:22

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori