Elefantë "ushtarë" dhe "futbollistë", evente të tilla organizohen larg Europës (VIDEO)
Kampionat futbolli me elefantë në Tajlandë
Në Tajlandë është organizuar një nga aktivitetet më të çuditshme. Në rajonin e Surin, rreth 100 elefantë sfiduan njëri-tjetrin në një kampionat futbolli dhe në një 'betejë' të improvizuar.

Elefantët trajnohen në mënyrë të tillë që të mos shkaktkojnë dëmtime dhe të luftojnë frikën.

Turneu organizohet çdo vit dhe ka tërhequr vëmendjen e shumë qytetarëve, por të miliona ndjekësve në rrjetet sociale.


Shtuar më 17/11/2019, ora 18:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori