Kledi Kadiu së shpejti me një post të ri: Jam krenar dhe i nderuar (FOTO LAJM)

Kledi Kadiu ka dhënë një lajm shumë të rëndësishëm për veten me anë të një postimi në ‘Instagram’.

Më i emocionuar se kurrë ai ka shkruar se është përzgjedhur si kandidat për anëtar të administratës së Fondacionit Nacional të kërcimit të Romës.

“Besimi i Ministrit të të mirave dhe aktiviteteve kulturore më mbush me lumturi dhe krenari. Mezi po pres që të bëj punë të mira dedikuar pasionit për punën me këtë impenjim të ri për kërcimin”, shkruan ndër të tjera balerini i njohur.

Siç edhe duket qartë karriera e Kledit në Itali po kalon në një tjetër stad. Balerini me origjinë shqiptare jeton prej shumë vitesh në vendin fqinj ku ka ndërtuar edhe familjen e tij.

style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
style="padding:16px;"> style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" display: flex; flex-direction: row; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 40px; margin-right: 14px; width: 40px;">
style="display: flex; flex-direction: column; flex-grow: 1; justify-content: center;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px; margin-bottom: 6px; width: 100px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px; width: 60px;">
style="padding: 19% 0;">
style="display:block; height:50px; margin:0 auto 12px; width:50px;">
style="padding-top: 8px;">
style=" color:#3897f0; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:550; line-height:18px;"> View this post on Instagram
style="padding: 12.5% 0;">
style="display: flex; flex-direction: row; margin-bottom: 14px; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(0px) translateY(7px);">
style="background-color: #F4F4F4; height: 12.5px; transform: rotate(-45deg) translateX(3px) translateY(1px); width: 12.5px; flex-grow: 0; margin-right: 14px; margin-left: 2px;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(9px) translateY(-18px);">
style="margin-left: 8px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 20px; width: 20px;">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 2px solid transparent; border-left: 6px solid #f4f4f4; border-bottom: 2px solid transparent; transform: translateX(16px) translateY(-4px) rotate(30deg)">
style="margin-left: auto;">
style=" width: 0px; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-right: 8px solid transparent; transform: translateY(16px);">
style=" background-color: #F4F4F4; flex-grow: 0; height: 12px; width: 16px; transform: translateY(-4px);">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-left: 8px solid transparent; transform: translateY(-4px) translateX(8px);">

style=" margin:8px 0 0 0; padding:0 4px;"> style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">𝘓’𝘦𝘴𝘵𝘢𝘵𝘦 è 𝘴𝘱𝘦𝘴𝘴𝘰 𝘧𝘰𝘳𝘪𝘦𝘳𝘢 𝘥𝘪 𝘣𝘦𝘭𝘭𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘪𝘻𝘪𝘦. 𝘐𝘯 𝘲𝘶𝘦𝘴𝘵𝘪 𝘨𝘪𝘰𝘳𝘯𝘪 è 𝘴𝘵𝘢𝘵𝘢 𝘶𝘧𝘧𝘪𝘤𝘪𝘢𝘭𝘪𝘻𝘻𝘢𝘵𝘢 𝘭𝘢 𝘮𝘪𝘢 𝘯𝘰𝘮𝘪𝘯𝘢 𝘢 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘳𝘰 𝘥𝘦𝘭 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘪𝘨𝘭𝘪𝘰 𝘥𝘪 𝘢𝘮𝘮𝘪𝘯𝘪𝘴𝘵𝘳𝘢𝘻𝘪𝘰𝘯𝘦 𝘥𝘦𝘭𝘭𝘢 𝘍𝘰𝘯𝘥𝘢𝘻𝘪𝘰𝘯𝘦 𝘈𝘤𝘤𝘢𝘥𝘦𝘮𝘪𝘢 𝘕𝘢𝘻𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦 𝘥𝘪 𝘋𝘢𝘯𝘻𝘢 𝘥𝘪 𝘙𝘰𝘮𝘢 𝘦 𝘭’𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘪𝘤𝘰, 𝘢𝘧𝘧𝘪𝘥𝘢𝘵𝘰𝘮𝘪 𝘥𝘢𝘭 𝘔𝘪𝘯𝘪𝘴𝘵𝘳𝘰 𝘥𝘦𝘪 𝘣𝘦𝘯𝘪 𝘦 𝘭𝘦 𝘢𝘵𝘵𝘪𝘷𝘪𝘵à 𝘤𝘶𝘭𝘵𝘶𝘳𝘢𝘭𝘪, 𝘮𝘪 𝘳𝘪𝘦𝘮𝘱𝘪𝘦 𝘥𝘪 𝘨𝘪𝘰𝘪𝘢 𝘦 𝘰𝘳𝘨𝘰𝘨𝘭𝘪𝘰. 𝘊𝘦𝘳𝘤𝘩𝘦𝘳ò 𝘥𝘪 𝘧𝘢𝘳𝘦 𝘶𝘯 𝘣𝘶𝘰𝘯 𝘭𝘢𝘷𝘰𝘳𝘰 𝘦 𝘥𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘲𝘶𝘦𝘴𝘵𝘰 𝘯𝘶𝘰𝘷𝘰 𝘪𝘮𝘱𝘦𝘨𝘯𝘰 𝘵𝘶𝘵𝘵𝘢 𝘭𝘢 𝘱𝘢𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯𝘦 𝘦 𝘭𝘢 𝘥𝘦𝘥𝘪𝘻𝘪𝘰𝘯𝘦 𝘤𝘩𝘦, 𝘥𝘢 𝘴𝘦𝘮𝘱𝘳𝘦, 𝘩𝘰 𝘮𝘦𝘴𝘴𝘰 𝘯𝘦𝘭 𝘮𝘪𝘰 𝘭𝘢𝘷𝘰𝘳𝘰.

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;">A post shared by style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px;" target="_blank"> Kledi Kadiu (@kledi) on

Shtuar më 03/08/2019, ora 17:43

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori